Storms Bröllop & Event

Varumärke / Logga / Grafisk identitet

Storm är en ny, fräsch eventplanerare i Sverige som ämnar mot att ge branschen lite nytt liv. Storm ville ha ett varumärke som stod ut mot det tråkiga, typiska vita bröllopsutseendet. Hon ville nå de kunder som letade efter ett speciellt utseende och som ville planera det event som de har drömt om sedan barnsben.

Design av en bröllopsplanerare

En eventplanerare måste kommunicera lyx, fest och stil. Storm hade en dröm att göra detta på ett nytt sätt. Tillsammans arbetade vi på ett varumärke som var högljutt och roligt samtidigt som lyxigt och seriöst. Precis som en bröllopsfest ska vara. En perfekt blandning av prakt och nöje.

Den enkla mörka designen sticker ut mot den traditionella vita bröllopsstilen. Typografin visar klass och är tillräckligt intressant för att locka uppmärksamhet.

En hand som håller instagram med Stormsevent
Visitkort på mörkt bord
Uppvsning av loggorna

Maskot

Maskoten representerar kundernas drömmar och hjälper dem att planera sitt drömevenemang. Maskoten står också för den ljusa sidan av en storm och hur den hjälper dig att få saker gjorda.

Bild av varubil design för stormsevent
Färgerna som representerar företaget

Typografi & färger

Färgerna valdes noggrant ut för att kommunicera excellens och lyx. Mörkgrått och en krämig grå. Den gröna och gula färgen används sparsamt för att fånga uppmärksamhet och kommunicera viktiga saker när det behövs en extra gnista.

Typografin är inspirerad av gammal blackletter design. Kombinerat med "Neue Haas Grotesque" får du ett rent, modernt teckensnitt som fungerar väldigt bra tillsammans.

Corporate identity
Bild av logga på papper
Visning av hur företaget använder tryck
Diverse produkter

Andra projekt

Titta igenom mina andra projekt som jag har jobbat på