IVERSKOG MEDIA

Varumärke / Logga / Webbsida / Grafisk identitet

Iverskog media är en begåvad bröllopsvideograf som ville ha hjälp att nå ut till sina kunder via digitala plattformar. ELD hjälpte honom att designa en varumärkesidentitet som ger den tidlösa känslan som hans vackra videor ger.

Animation of logo

Hur vi designade en bröllopsvideograf

En logga skapades som ett ansikte för det nya varumärket. Loggan är tänkt att representera vad Iverskog erbjuder sina kunder på ett abstrakt sätt. Bokmärket visar hur han fångar berättelser som kan ses tillbaka på senare och filmremsan visar att han arbetar med tidlösa filmer. Tillsammans skapar de en stark ikon som är unik och berättar en övertygande historia.

Mockup of website
Logo construction
Mockup of invitation card for wedding photographer Iverskog Media
Mockup of USB flash drive

Typografi & färger

Typografin valdes noggrant ut för att ge en elegant och drömmig känsla. Tillsammans med färgerna står de för basen i den grafiska identiteten. Färgerna var valda för att kännas drömmiga och skogiga samtidigt som de står ut mot det traditionella, vita från konkurrenterna.

Brand Typography
Brand colors
Business card on leaf and rock

Webbdesign

För webbplatsen såg vi till att placera oss i skorna av paren som vill gifta sig. Vad letar de efter i en bröllopsvideograf? Vad behöver de veta för att bli motiverade att ta steget att kontakta Iverskog?

Vi ville att webbplatsen tydligt skulle visa upp de fantastiska filmerna som Iverskog skapar. Därför var det viktigt att inkludera kraftfulla rörliga element och fantastiska bakgrundsvideor.

Phone website
Website screenshotWebsite screenshotWebsite screenshotWebsite screenshotWebsite screenshotWebsite screenshot
Polaroids of wedding couple on wall

Andra projekt

Titta igenom mina andra projekt som jag har jobbat på