ATTLA SKOGSBY

Varumärke / Logga / Webbsida / Fotografi

Attla Skogbsy är en glampingupplevelse i Smålands vackra romantiska skogar. Företaget ville skapa ett varumärke som visade upp sitt kulturarv och som kommunicerade den djupa, mysiga känslan som deras kolarkojor ger sina kunder.

Att designa en lyxig skogsupplevelse

Varumärket skapades för att nå kunder som söker en avkopplande upplevelse i skogen. Eftersom att camping vanligtvis brukar innebära mycket planering och packning ville vi visa det motsatta med Attla. Attla Skogsby ger samma mysiga campingupplevelse där allt som du behöver ingår i priset. Utöver det får du spendera en natt i förmodligen den mysigaste sängen i Småland.

Website on computer
Wood hut inside with fire goingLogotype
Mockup of giftcard

Typografi & färger

Färgerna valdes noggrant ut för att kommunicera skogens djupa, romantiska känsla. Där den djupgröna färgen representerar skogen och den beige färgen ger en jordnära känsla. Den röda färgen används för att sticka ut och är också kärlekens färg. Den ljusgrå färgen tillsammans med den kolsvarta och de andra färgerna ger en känsla av elegans som representerar denna lyxiga men ändå skogsnära upplevelse.

Typografin är inspirerad av Art Deco design och ger märka en elegant, lyxig känsla såväl som naturlig. Etna används för att särskilja text och för CTA's.

Brand typography
Brand colors
Hand holding tote bag with logo

Webbdesign

Webbsidan skapades främst som en plats för kunderna att boka sin vistelse i stugan. Men syftade också till att vara en plats för inspiration. Genom hela webbplatsen får du se bilder på ett ungt par som tillbringar en romantisk kväll på platsen. Denna vandringen genom webbplatsen hjälper kunderna att ta vilja göra samma.

Phone with webpage
Website screenshotWebsite screenshotWebsite screenshotWebsite screenshotWebsite screenshotWebsite screenshot
Mockup of phone, and papers for Attla Skogsby

Andra projekt

Titta igenom mina andra projekt som jag har jobbat på